Perasan ada orang nak buka pintu. Bec datang. dia nak bagi not farewell, agaknya dia bajet dah bla. Tu dia balik bilik sibbaik sempat buka pintu. Sorry I waku you up. Nah, I already up at 5. Dia ucap selamat jalan. kasi nota. masa tu kol 630+. Baringbaring, berangan. pastu siapsiap, kemas beg, bilik, mandi, tuala dah masok beg. skoter Isuru ada kat depan, jengukjenguk dia ada tak, sekali moto dah takde. sign bola tampar. keluar bilik, ada rakam sket, masuk balik. Masa nak kuar letak bola depan bilik Bec atas kerusi sambil kata bye kat Melody. Megi dan margret kat tempat makan. ucap bye kat mahon kat meja sebelah. pastu salam dan bye kat waiter ___. Naik bas kat stesen, Ambalangoda – Colombo. lagu Sri Lanka. 113rps? 830-1130 sampai Colombo. Pastu lagi 1200 – 1230+ ke epot lak. 130rps. dalam bas layan tv Bustv, lagu pop Sri Lanka. Boy Band. Sampai epot, pusingpusing cari ekdai makan, atas bawah. Restoran siam ada. Kuarkan baju hujan. tukar memory kad camera dah penuh. Duduk lepak kat luar sambil tunggu papan besar tunju isgn check in dan gate. Blasah masuk 230jam sebelom. Pnyalah ramai naik emirates. Taktau lak emirates ada kaunter khas. Kalau tak, dah masok awal. Kena scan, masuk untuk check in. Dia dah tapis awal. Teros boarding, flight penoh ke Duabi via Male. Ada keluarga beli kerete mainan besar. Shopping sakan. Sejam lebih ke Male. transit duk dalam flight sambil layan KL gangster 2 dan tengok flight dikemaskan. makan sandwich. Flight sambung ke Dubai, makan grilled chicken n pasta. Layan Burn After Reading sekadar isi masa makan. tdotdo ayam.

BusTV

BusTV