Bangon awal, mandi, komouter, cuci baju, jemur baju, balik dari jemur baju christen ada depan bilek tulis jurnal. Pakai kontek, duduk luar menulis, kat dalam dah kepam. Ada orang panjat pokok kelapa petik buah kepala. Christen nampak orang berenang kat laut. you going to make a video out of it? yeah, mini webisode. Maybe next year. Yeah, tomorrow is next year. ingat dia suruh buat cepat, tapi memang betol besok tahun baru. Ada sai depan hotel, orang bagi duit pastu datang sorang lagi, sami budak, lama dia diri depan pagar. pastu da orang masuk hotel, bagi duit. Do they give them money? I think so. I thought only food. Maybe whatever they have. Gi kerja, Isuru lambat, borak ngan Xianpie dia pernah masok kompetberenang universiti dan sekolah kot. Harini cuci tangki, Xianpie tak cuci sangat pon, tak masok pon dalam kolam, geli latu. Jess datang, celaning tank, I’m building a tank. Xianpie tanya you have a girlfriend? Borak la skit pasal usia kahwin kat Malaysia 22-23 pas sekolah, univeriti, 1-2 tahun kerja. Xianpie 23/24, bf dia 28, dia bajet nak kahwin 28. Kapten datang masa cuci tangki 2, dia kata takya sental habis, beros je. sebab makanan. Balik, mandi, makan, luis masuk bilik, dia gelakgelak, dia kata tengah high, sedap lak borak dengan high Luis. Dia tanya, have sex before? have gf? How old are you? tak caya 30. Dia misai janggut pon takda, belah mak takda. Belah bapa ada pakcik 1 badan berbulu, pakai baju bulu dada terkeluar dari baju. Patu dia senyap, dah sober blik kot. Tanya minum ke tak? isap ke tak? I want to see drunken Hannan. I want to see you wasted. You take care of me tonit. why? religion thing? yeah. Ha, i respect that. Luis cam tak kerja harini. 2hb dia gi colombo, go embassy pasal paspot yang hilang, haritu dah setel sket. Sambungkerja kol 2, sume tangki dah cuci, Xianpie tak kerja pon, kata ada surfing lesson ngan corne, corne kata ombak takda, xianpie snorkeling, tak keja. Isuru dah cuci tangki, ellen, jess, jen lepaklepak kat rutle, tolong R___ gulong hos dan paip PVC. Pastu ada ombak, kata kat dia ada ombak, pastu dia kata kat Isuru pastu Isuru kata ok. Takda keja la tu kot. Kata kat Isuru jumpe besok. Gi bodyboarding ngan dia, layan gile. Blasah je ngan lense. Dalam 30 minit gitu. ombak pon abis. Tanya Isuru makcik semalam. Dia kat sini 2 minggu lepas volunteer. Lagi 2 minggu datang balik ngan keluarga dia. Volunteering lagi. masa reles turtle semalam dieorang ada. Agaknya tunggu dari dieorang sampai petang tadi. Petang, lepaklepak, internet, perot lapa gi pekan. cari wadey can kurang. skit je. nak beli roti canai cam kurang lak. Gi food city nampak Cristen makan asikrim, pastu Jen. beli la soskrim, creamer coffe mate, dan maruku. layan aiskrim tepi jalan jauh sket. Nampak tetwmu bilek sebelah yang baru lintas, dah 2 tetamu sebelum ni. rasanya yang keluarga tu pindahbilik lain, masa makan nampak mereka. Balik ngan Jen dan christen. Ada wakil wanita greenlion konfem makan malam. Haritu ke harini dah konfenkam dah. Balik ada anjing ciumcium, ada yang cube gigitgiti. Ada tetamu bawa German Shepherd, anjing liar yang masok hotel menyalak. Tulis depan bilik. Muzik dah mula dimainkan kat depan, macam kerismas haritu. Pagi tadi Jess (Taylor Swift) tanya malam ni keluar ke? tak, not into that stuff, dia kata datang la, makanmakan pastu balik la. kat hotel ni ada skuter yang aan mati kalau tak tarik minyak. nenek itali jerit nama SHIBA/SHIVA. Lepak sampai malam. Luis siapsiap nak keluar, katala tak keluar pastu dia macam kecewa. Dia gi dlu ngan megi, 67 dan 17. Kol 8 gitu tetibe Kalli masok, you got to go, please, everys going. I’m socially awkward guy. me too, I just make bad jokes. Takmotakmo sekali dia melulut lak. okok I go. You got 30minit. Duduk belakang sekali dalam van, sebelah Jess Taylor Swift, Fluer, Kristin, Kalli, Corne, Xianpie, Jess, Ellen, Jen, Emily. KAt sana Megi, Luis, Christen, Suzi, awek macam scandanavia ___. Kami duduk kat tempat budakbudak main. order Focacia Con Rosmario, plain pizza dan air mineral. Saving. Sepegi and co. Luis ringan mulut, borak pasal hobi, buat apa, corne lahir kat russia, adopted ke kanada pada usia 6 tahun, sekarang 18, dalam usaha nak jumpa bio parent. Lots of process. Tapi dah gi sekolah orpahanage. Do you have any memoriees there? Nope. But they remember me. Pictres. Main bola, bek kiri. As Canadian, memang suka ice hockey. Vancouver Chunucks. Main trumpet. Luis cerite bapa dia nige. sebab tu dia borak ngan Kalli black people. Kalli, you are black. How many people in your family being on jail. cousin, grandma. your grandma? Yeah. corne, your white. How many people in your family in jail. None. Atuk Kalli pernah tembak bunuh orang. Bf-Gf thing. Pizza agak kering, nipis, sais large. Balik kol 11 lebih ngan Xianpie, dia badmood, bebudak make fun of me about how I speak. I’m not good english but I try my best and they make fun of me. I’m so sad. Msa dalam tuktuk 600rps yang dia persisten cari. Baya driver extra 10rps. bisnes night 800 rps final 700 rps. Borak pasal english. How I Met Your Mother TV series camana belajar orang cakap. Yang penting, yakin dan selesa. Sebenarnya, kena fikir dalam english bukan translate to english. Balik, borakborak kat luar atas rumout kerusi. Adala bebudak hotel ni ajak dia menari. you like to dance with me? No. Aaaa. When in Kandy we went to a club, local people push sarah, and she cried all day. During kerismas. I dont like lokal people when they drunk. Masuk bilik bile Xianpie nak tepon kawan die. Muzik, ada 2 parti, dalam dan luar hotel. Kat dalam orangorang tua menari, takde pon countdown. Bunga api pon kecil je, beli kat tepi jalan je la tu kot. Tdo. Kol 130 corne balik. Kol 5 Luis balik. Megi isap weed/joint ngan Luis. Lagu beyonce, survivor, to th left dari iphone fluer dalam van. pastu boomboombbomiwantyouinmyroom. luis gulung weed sebelom keluar ngan megi. Kalli masok bilik tutop mata. I dont want to see naked boy. Pastu masok tandas ketok pintu, Luis bogel.

Tank Cleaning

Tank Cleaning